Bli Jourkvinna

”Ge oss av din tid och du får värdefulla erfarenheter och meriter inför framtiden”

Terrafem erbjuder utbildning till medlemmar i Terrafem som vill arbeta på vår rikstäckande jourtelefon. Är du kvinna över 18 år, har utländsk härkomst och språkkunskaper inom ett annat språk utöver de språken som talas i norden samt engelska är du välkommen till vår jourverksamhet.

Terrafems jourutbildning består av två delar. Den praktiska delen är att svara i vår rikstäckande jourtelefon två gånger per månad två timmar per gång. Den teoretiska delen innebär föreläsningar, diskussioner och fördjupningar inom olika ämnen som rör mäns våld mot kvinnor och Terrafems arbete. Blivande frivilliga ska delta i utbildningstillfällen som äger rum under  lördagar, söndagar, fortbildning som äger rum två gånger per år samt delta i handledning.

Vi går på föreläsningar, diskuterar och fördjupar oss inom olika ämnen som rör våld mot kvinnor och Terrafems arbete. Redan efter första utbildningstillfället ska deltagarna komma till den lokala föreningen kontor för att sitta med och iaktta arbetet med att svara i jourtelefonen för att därefter själv kunna svara i telefonen när du känner dig redo.

Uppdraget är ideellt men vi erbjuder kvalificerad utbildning, fortbildning och handledning.

Intresserad? Anmält dig nedan

tors, 2012-06-07 17:03

Bli jourkvinna

Ange ditt namn
Ange ditt telefonnummer
Ange din e-postadress
Välj lokalförening
Ange dina språkfärdigheter utöver de språken som talas i norden samt engelska
Ange ett meddelande