Miresevini ne Terrafem

Ne mund të ju përkrah


• Të ketë dikush sulmuar ju?

• A keni qenë përdhunuar, ngacmuar ose të kërcënuar?

• Ju rrezikoni duke u detyruar në martesë kundër vullnetit tënd?

• A jeni i kufizuar në hapësirën tuaj të jetesës, ose përndryshe ndihen të abuzuar nga bashkëshorti juaj, 
partnerin, të dashurin, babait, vëllait apo të afërm tjetër? Na kontaktoni! Telefononi falas në hotline tonë 020 52 10 10. Thirrja nuk do të shfaqet në faturën
tuaj të telefonit dhe numri nuk është i regjistruar. Ju mund të na telefononi nga një fiks,
ose nga një telefon celular. Ju mund të mbetet anonim, kur ju na telefononi dhe ne zotim të heshtjes.
Juristjouren ju që kanë vuajtur këshilla ligjore dhunës jep, duke u përgatitur për takimin me sistemin
e drejtësisë dhe të mbështet gjatë gjykimit. Terrafem edhe ju ofrojmë një tjejhus dhe strehim strehim. Ne kemi shumë vite përvojë në mbështetjen e grave dhe vajzave nënshtruar dhunës. Ne mund të ju
përkrah në krizë, këshilla ligjore nëpërmjet Juristjouren dhe ndihmë praktike në një padi të tillë. Ne
jemi aty për ju, nëse ju duhet të flisni në telefon
dhe ne mund të akomoduar ju në qoftë se ju doni të
na vizitoni, pastaj të bëjë një takim.