Terrafem Stockholm

Terrafem Stockholm är en lokal föreningen till Terrafem, vi deltar i jourarbete och förebyggande arbete.

Varje termin anordnar vi jourutbildning för medlemmar som vill delta i vårt jourarbete som innebär att stötta kvinnor som har blivit utsatta för våld i olika kulturella kontexter såsom våld av närstående, våld i hederns namn, könsstympning och andra former av våld. Exempel på förebyggande arbete är informationer på t.ex. SFI-skolor, universitet och andra sammankomster.

Du kan kontakta hos på infostockholm@terrafem.org.

Bli medlem

Var med oss och ta ställning för barn- och kvinnofrid. Tillsammans skapar vi förändringar. Tillsammans gör vi skillnad. Bli medlem i Terrafem Stockholm och organisera dig för kvinnors rättigheter, för kvinnofrid och mot mäns våld mot kvinnor. Medlemsavgift är 100 Kr.

Scanna QR-koden med din mobiltelefon för att öppna Swish eller Swisha till 1230946509. Du kan även betala på plusgirokonto 887274-9

Bli Jourkvinna!

Vill du stötta kvinnor och flickor som utsätts för våld i olika kulturella kontexter, bli jourkvinna i Terrafem Stockholm. Anmäl dig nedan.

Styrelsen Stockholm

Meryem Dogan

Ordförande

Belinda Milton

Vice ordförande

Agniezska Zysk

Kassör

Roya Asadzadeh

Ledamot

Iara Fuentes Sehlstedt

Ledamot

Teresa Gonzalez

Ledamot

Aktuellt

Din kropp dina rättigheter

Idag på den Internationella dagen för nolltolerans mot könsstympning av flickor och kvinnor startar Terrafem en kampanj om det stöd som Terrafem erbjuder kvinnor och flickor. Terrafem har sedan start erbjudit stöd till kvinnor utsatta för könsstympning. Terrafem anordnade 2002 en konferens med Waris Dirie, somaliska fotomodell, författare och FN-ambassadör. Våld mot kvinnor finns i alla delar av världen och kvinnlig könsstympning är bara ett uttryck av många för våld mot flickor. Sticker har vi spridit till sfi-skolor och föreningar. Sticker är översatt till somaliska, arabiska och tigrinja. Vi hoppas att vi kan nå flera kvinnor och flickor för att erbjuda stöd.

Läs mer

Vill du utveckla Rinkeby

Har du idéer, planer, drömmar och visioner? Vill du utveckla Rinkeby, ja hela Järva, tillsammans med oss?…

Läs mer

“Terrafem och Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige anordnar den årliga konferensen till minne av Fadime…

Läs mer

Våld i hederns namn

Våld i hederns namn – att bygga vidare och sprida kunskap Inbjudan till regionala utbildningar Välkomna till…

Läs mer

Jourutbildning i Linköping

Bli jourkvinna i Terrafem Linköping, din insats är oerhört viktig. Du kommer att vara en trygg och…

Läs mer