Stöd oss


Du kan också göra skillnad!

 

Du som vill vara med och bidra till ett jämställt samhälle och lika rättigheter för alla flickor och kvinnor i Sverige! Bli medlem eller stödmedlem. Då delar du Terrafems värderingar och Vision.

Du som vill bidra till ett jämställt Sverige genom att motverka våld mot kvinnor och stötta våldsutsatta kvinnor och tjejer i vår jourtelefon. Bli jourkvinna.

Du som är jurist eller juridikstuderande kan bidra med juridisk rådgivning till våldsutsatta kvinnor samt ge stöd i förberedelserna inför möte med rättväsendet. Gå med i juristjouren.

Du som vill driva opinion, presentera Terrafems verksamhet och organisation samt föra ut kunskap om mäns våld mot kvinnor kan bli informatör för Terrafem. Du får besöka skolor, organisationer, myndigheter och konferenser. Bli informatör.

Du som vill stödja Terrafem genom att medverka i konferenser och utbildningar. Bli utbildningsledare.

Du som vill vara med och stödja våldsutsatta kvinnor och ge dem en möjlighet att dela varandras erfarenheter och bryta isoleringen. Bli samtalsledare.

Terrafem har dessutom ett 90-konto där pengarna som sätts in går direkt till att hjälpa unga kvinnor som tvingats fly och söka skyddat boende. Bli Bidragsgivare.

Tycker du att Terrafem gör ett viktigt arbete och ni är en grupp kvinnor som tycker att Terrafem borde finnas i din stad? Starta en lokalförening till Terrafem.

chatt