Bli Utbildningsledare

"Det har altid varit självklart för mig att engagera mig i Terrafem och bidra till en bättre värld för kvinnor. Jag startade juristjouren och är nu ansvarig för utbildningen av alla jourkvinnor. Det är tack vare alla ideella krafter som Terrafem kan existera. Vi tar tillvara våra frivilligas kompetens och utöver det får alla samma utbildning hos oss och en gemensam värdegrund att stå på. Genom att utbilda andra växer även jag som människa", Debbie Nujen, jurist, utbildningsledare på Terrafem

Terrafem anlitas både nationellt och internationellt för att medverka i konferenser och utbildningar. Dessutom bedriver Terrafem internutbildning. Därför behöver vi dig som kan ett anat språk utöver svenska och engelska och kan arbeta ideellt. Terrafems utbildningsprogram ger dig kunskaper som du kan använda när du genomför utbildningar både internt och externt.

Du får kompetens kring:
juridik som relaterar till vår målgrupp
kulturbegrepp och värderingar
våldets process och våld i hederns namn
prostitution och kvinnohandel

Som utbildare får du en grund att stå på utöver din egen specifika yrkeskompetens. För att kunna bli utbildare ska du vara medlem i Terrafem, ha genomgått Terrafems grundläggande jourutbildning och arbeta aktivt i jourarbetet. Utbildningsprogrammet varar under ett år och består av både teoretiska och praktiska moment. 
 

chatt